BALUSTRADES

CUSTOMIZE JOUW BALUSTRADES

BALUSTRADES op maat

Uniek en kwalitatief hoogwaardige meubels in uw woning, winkel of kantoor? Al onze producten worden met de handgemaakt in Amersfoort. Kiest u voor modern en strak? Klassiek en stijlvol? Of een uniek ambachtelijk gesmeed meubel? Wij maken het voor u mogelijk.

Unieke kenmerken Uniek Staal meubels en woonaccessoires
Modern, klassiek of ambachtelijk smeedwerk
Pure producten
One of a kind

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor uw project contact met ons op. We staan u graag te woord en nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in onze showroom. Tot ziens bij Uniek Staal!

WAAROM UNIEK STAAL

Dit is uniek aan onze balustrades!

Hoogste kwaliteit en afwerking

Professioneel advies

Design en ontwerp volledig naar eigen wens

Eerlijke prijzen

Goede balans tussen wooncomfort, duurzaamheid, en design

Op maat gemaakt

UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

UW SPECIALIST IN METAALBEWERKING, UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

Uniek Staal is een jong en dynamisch bedrijf in Amersfoort. Met onze kennis, ervaring en ons geavanceerde machinepark, realiseren wij al uw wensen in staal. Onze specialisten denken graag met u mee over het ontwerp, de materiaalkeus, de montagetechnieken en de oppervlaktebehandeling.

Of het nu gaat om interieur, architectuur, meubels of ambachtelijk smeedwerk, met een tekening op maat vertalen wij uw idee naar een uniek ontwerp. Ons doel is het realiseren van een duurzaam, uniek product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wij zijn de betaalbare specialist op het gebied van metaalbewerking.