STALEN DOUCHEWANDEN

CUSTOMIZE JOUW DOUCHEWAND

Stalen douchewanden op maat

Een stalen douchewand zorgt voor een geweldige opwaardering van uw badkamer. Een douchewand van Uniek Staal is altijd met de hand gemaakt in een design naar uw wens. Bekijk rechts en onder aan de pagina een aantal stalen douchewanden door ons gerealiseerd.

Wilt u ook een luxe, maar rustieke uitstraling geven aan je badkamer? Neem dan contact met ons op en maak uw badkamer uniek met stalen elementen. Ook voor uw badkamer een waardevolle investering, toch?

WAAROM UNIEK STAAL

Dit is uniek aan onze doucewanden!

Hoogste kwaliteit en afwerking

Professioneel advies

Design en ontwerp volledig naar eigen wens

Eerlijke prijzen

Goede balans tussen wooncomfort, duurzaamheid, en design

100% tevredenheid garantie

UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

Uniek bij Uniek Staal

Wij weten als geen ander een goede balans te vinden tussen wooncomfort, duurzaamheid en design. Ook voor uw badkamer weten wij de ideale douchewand te realiseren. En niet alleen douchewanden, ook volledige douchecabines of losse douchedeuren maken wij graag op maat voor u. 

Kwaliteit en duurzaamheid
Wij werken enkel met duurzame en hoogwaardige materialen. Bij ons bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Laat u inspireren door unieke douchewanden die wij eerder voor onze opdrachtgevers hebben mogen maken.

Details en mogelijkheden
Een douchewand van Uniek Staal is altijd met de hand gemaakt in een design naar uw wens. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • een douchewand met deur;
  • een douchewand zonder deur;
  • een bijpassend handdoekenrek.

Om alle mogelijkheden voor uw badkamer te bespreken kunt u contact met ons opnemen.

Stalen wijnrek op maat

PRIJSOPGAVE

DOUCHECABINE ZWART STAAL

Uiteraard zijn de meeste douchecabines en wanden die wij leveren van zwart staal. Zwart is op het moment de meest populaire kleur voor staal. Het is zo populair omdat het een modern, chique en vooral een exclusieve look geeft. Andere omschrijven de uitstraling meer als industrieel. Het door ons geleverde zwarte staal roest niet. Daarom is het onderhoudsarm, ideaal voor een zwart stalen douchecabine.

PRIJS VAN EEN STALEN DOUCHEWAND

Wij kijken met u mee naar oplossingen die aansluiten op uw wensen en badkamer, maar ook op uw budget. Bij ons worden alle stalen douchewanden op maat gemaakt. Gelukkig betekent maatwerk bij ons niet direct een hoge prijs.
Iedere wand kent andere eisen, materialen en afmetingen. Daarom kunnen de prijzen ook sterk variëren. De materialen en arbeidsuren zijn de twee grootste factoren die de prijs van onze producten bepalen. Bent u benieuwd wat uw nieuwe stalen douchewand gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen of een afspraak inplannen voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom.