GEÏSOLEERDE STALEN BUITENPUIEN

Geïsoleerde buitenpui

CUSTOMIZE JOUW BUITENPUI

STALEN BUITENPUI OP MAAT

Bent u op zoek naar een geïsoleerde stalen buitenpui die voldoet aan al uw wensen? Dan bent u niet de enige. Bij ons is de stalen buitenpui één van de meest aangevraagde producten. Uniek Staal ontwikkelt alle buitenpuien volledig op maat. Daarom sluiten ze altijd perfect aan op uw wensen en woning.

Iedere woning is anders en verdient een passende buitenpui. We gaan deze uitdaging graag aan. Samen met u, weet onze smid in iedere situatie een creatieve maatwerk oplossing te vinden. Een oplossing die past bij de persoonlijkheid en het karakter van u en uw woning. Dat is waar wij onze energie uit halen.

Neem voor een compleet overzicht van de mogelijkheden contact met ons op. We nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in onze showroom.

WAAROM UNIEK STAAL

Dit is uniek aan onze stalen buitenpuien!

Hoogste kwaliteit en afwerking

Professioneel advies

Design en ontwerp volledig naar eigen wens

Eerlijke prijzen

Goede balans tussen wooncomfort, duurzaamheid, en design

100% tevredenheid garantie

UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

Uniek bij Uniek Staal

Wij weten als geen ander een goede balans te vinden tussen wooncomfort, duurzaamheid en design. Daarbij is iedere buitenpui die we ontwikkelen een uniek product.

Kwaliteit en duurzaamheid
Kwaliteit en duurzaamheid. Daar staan wij voor. Wij voorzien al onze buitenpuien van een dubbele poedercoating. Om de 5 jaar een schilder laten komen is daarmee verleden tijd! Onze buitenpuien verhogen wooncomfort en verlagen de energierekening. Dit is te danken aan de thermisch onderbroken stalen profielen. Ook draagt het energiebesparende HR ++ dubbelglas hieraan bij. Om uw veiligheid te waarborgen, maken wij alleen gebruik van hoogwaardig deurbeslag en gekeurde veiligheidssloten.

Details en mogelijkheden
Uniek Staal geeft veel om detail. Zo is ons dubbelglas ook voorzien van een zwarte strip. Het zijn de kleine details die het totaalplaatje kloppend maken!

Wist u dat u ook voor triple glas of kogelwerend glas kunt kiezen?

Onze geïsoleerde buitenpuien kunnen in elke maat en met uiteenlopende raampartijen worden geleverd. Kies bijvoorbeeld voor:

 • vaste kozijnen en ramen;
 • een achter- of voordeur;
 • pui gecombineerd met scharnierdeuren / tuindeuren;
 • pui gecombineerd met schuifdeuren;
 • pui gecombineerd met vouwdeuren;
 • pui gecombineerd met harmonicadeuren;
 • met of zonder tochtramen / of kiepramen.

Daarnaast zijn er nog veel meer maatwerk mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan:

 • vaste kozijnen en ramen met boogvorm / toog;
 • deuren met boogvorm / toog;
 • vlakverdeling naar wens en persoonlijk ontwerp;
 • poedercoating naar wens in iedere gewenste RAL kleur.

 

Geïsoleerde stalen buitenpui
Geïsoleerde stalen buitenpuien

PRIJSOPGAVE

PRIJS VAN EEN STALEN Buitenpui

Overweegt u het kopen van een stalen buitenpui? En bent u opzoek naar een eerlijke prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een exclusief ontwerp betekent niet direct een hoge prijs. Wij werken samen met u aan een passende oplossing. Ook als het gaat om budget kijken we graag met u mee. Onze smid staat u persoonlijk te woord tijdens een vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden te bekijken!

Wij bepalen de prijs van de stalen buitenpuien grotendeels aan de hand van de materialen en arbeid. Met onze kennis en ervaring garanderen we de hoogst haalbare kwaliteit voor een eerlijke prijs.