Hekwerken

Stalen hekwerk

CUSTOMIZE JOUW HEKWERK

Hekwerken op maat

Met de hekwerken van Uniek Staal verhoogt u de veiligheid en de visuele uitstraling van uw pand. Laat u inspireren door unieke hekwerken die wij eerder voor onze klanten ontwikkelden en monteerden. Kies voor een modern ontwerp of voor een traditioneel hekwerk met ambachtelijk siersmeedwerk. Alles is mogelijk. Met Uniek Staal voorziet u uw hekwerk van het betere hang- en sluitwerk en van uw persoonlijke signatuur. U bent van harte welkom in onze showroom, om het hekwerk te vinden dat bij u past, precies zoals u het wilt hebben, door vakkundige handen exact op maat gefabriceerd en professioneel geïnstalleerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor uw project contact met ons op. We staan u graag te woord en nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in onze showroom. Tot ziens bij Uniek Staal!

WAAROM UNIEK STAAL

DIT IS UNIEK AAN ONze hekwerken!

Hoogste kwaliteit en afwerking

Professioneel advies

Design en ontwerp volledig naar eigen wens

Eerlijke prijzen

Goede balans tussen wooncomfort, duurzaamheid, en design

100% tevredenheid garantie

UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

UW SPECIALIST IN METAALBEWERKING, UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

Uniek Staal is een jong en dynamisch bedrijf in Amersfoort. Met onze kennis, ervaring en ons geavanceerde machinepark, realiseren wij al uw wensen in staal. Onze specialisten denken graag met u mee over het ontwerp, de materiaalkeus, de montagetechnieken en de oppervlaktebehandeling.

Of het nu gaat om interieur, architectuur, meubels of ambachtelijk smeedwerk, met een tekening op maat vertalen wij uw idee naar een uniek ontwerp. Ons doel is het realiseren van een duurzaam, uniek product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wij zijn de betaalbare specialist op het gebied van metaalbewerking.

Stalen sierhekwerk