HEKWERKEN EN POORTEN

Geïsoleerde buitenpui

CUSTOMIZE JOUW HEK EN POORTEN

STALEN HEKWERK EN POORTEN OP MAAT

Bent u op zoek naar een stalen hekwerk met een poort op maat? Dan ben u bij Uniek Staal aan het juiste adres. Alle hekwerken en poorten worden met de hand gemaakt in onze bedrijfshal in Amersfoort. Wij denken graag met u mee over het ontwerp, de keuze voor materiaal en de oppervlakte behandeling. De kwaliteit van de materialen en ervaring van onze medewerkers zijn een garantie voor een prachtig resultaat.

WAAROM UNIEK STAAL

Dit is uniek aan onze hekwerken en poorten!

Hoogste kwaliteit en afwerking

Professioneel advies

Design en ontwerp volledig naar eigen wens

Eerlijke prijzen

Goede balans tussen wooncomfort, duurzaamheid, en design

100% tevredenheid garantie

UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

Uniek bij Uniek Staal

Bij Uniek Staal kunt u terecht voor verschillende soorten stalen hekwerken en poorten. Bij ieder product weten wij de ideale balans te vinden tussen duurzaamheid, design en functionaliteit.

Kwaliteit en duurzaamheid
Bij Uniek Staal gebruiken we alleen hoogwaardige materialen. Alleen het beste staal is goed genoeg voor de hekwerken en poorten die wij leveren. Ook voorzien we al onze producten van een dubbele poedercoating. Om de 5 jaar een schilder laten komen is daarmee verleden tijd.

Details en mogelijkheden
Er zijn veel mogelijkheden wat betreft onze hekwerken en poorten. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • Stalen hekwerken voor om de tuin
  • Stalen balkon hekwerken
  • Stalen balustrades
  • Stalen looppoorten
  • Stalen toegangspoorten
  • Ambachtelijk gesmede sierhekwerken
  • Automatische poorten

Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor de details van het hekwerk. Alles wordt op maat en met de hand gemaakt, dus de mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos. Ook wat betreft coating en kleur bieden we veel opties. Laat u inspireren door unieke hekwerken die wij eerder voor onze opdrachtgevers hebben mogen realiseren.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem voor een compleet overzicht contact met ons op. We staan u graag te woord en nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in onze showroom.

Geïsoleerde stalen buitenpui
Geïsoleerde stalen buitenpuien

PRIJSOPGAVE

PRIJS STALEN HEKWERKEN EN POORTEN

Onze vakmensen bieden graag een oplossing die perfect aansluit bij wat u voor ogen heeft. Een oplossing die aansluit bij uw leefstijl, smaak, woning, tuin en budget. Bij ons bent u gegarandeerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

De materialen en arbeidsuren zijn de twee grootste factoren die de prijs van onze stalen producten bepalen. Een exclusief ontwerp betekent gelukkig niet direct een hoge prijs.

Neem voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor uw project contact met ons op. We staan u graag te woord en nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in onze showroom in Amersfoort. Tot ziens bij Uniek Staal!