KLASSIEKE BUITENPUIEN VOOR MONUMENTALE PANDEN

Geïsoleerde buitenpui

CUSTOMIZE JOUW BUITENPUI

STALEN BUITENPUI OP MAAT

Kozijnen in monumenten vragen specifieke aandacht als het gaat om onderhoud of vervanging. Maar toch wilt u de isolatie van uw pand optimaliseren.

In sommige gevallen is het niet mogelijk om in het huidige staalprofiel dubbelglas te plaatsen. En zoekt u een passende oplossing.

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om renovatie of restauratie van uw kozijnen. Wij kunnen de huidige kozijnen één op één namaken, maar zorgen ervoor dat er voldoende ruimte is om HR++ dubbelglas te kunnen plaatsen. Hierdoor creëert u een duurzaam kozijn, welke voldoet aan de eisen, maar toch zorgt voor de wenselijke isolatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis adviesgesprek aan. Wij heten u graag welkom en informeren u graag over de mogelijkheden!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor uw project contact met ons op. We staan u graag te woord en nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in onze showroom. Tot ziens bij Uniek Staal!

WAAROM UNIEK STAAL

Dit is uniek aan onze klassieke buitenpuien!

Hoogste kwaliteit en afwerking

Professioneel advies

Design en ontwerp volledig naar eigen wens

Eerlijke prijzen

Goede balans tussen wooncomfort, duurzaamheid, en design

100% tevredenheid garantie

UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

UW SPECIALIST IN METAALBEWERKING, UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

Uniek Staal is een jong en dynamisch bedrijf in Amersfoort. Met onze kennis, ervaring en ons geavanceerde machinepark, realiseren wij al uw wensen in staal. Onze specialisten denken graag met u mee over het ontwerp, de materiaalkeus, de montagetechnieken en de oppervlaktebehandeling.

Of het nu gaat om interieur, architectuur, meubels of ambachtelijk smeedwerk, met een tekening op maat vertalen wij uw idee naar een uniek ontwerp. Ons doel is het realiseren van een duurzaam, uniek product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wij zijn de betaalbare specialist op het gebied van metaalbewerking.