Stalen maatwerk Meubels

CUSTOMIZE JOUW MEUBEL

Stalen meubels op maat

Opzoek naar een uniek meubel op maat gemaakt? Bij ons bent u aan het juiste adres voor maatwerk: kasten, tafels, stoelen, banken en alle andere meubels. Ook maken wij praktische accessoires passend bij uw interieur zoals: zonneschermen, wijnrekken en kapstokken.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan via onderstaande knop.

WAAROM UNIEK STAAL

Dit is uniek aan onze stalen meubels!

Hoogste kwaliteit en afwerking

Professioneel advies

Design en ontwerp volledig naar eigen wens

Eerlijke prijzen

Goede balans tussen wooncomfort, duurzaamheid, en design

100% tevredenheid garantie

UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

Uniek bij Uniek Staal

Wij weten als geen ander een goede balans te vinden tussen wooncomfort, duurzaamheid en design. Bij ons kunt u terecht voor één stalen meubel, maar ook voor een volledig interieur van meubels tot trappen en van wijnrekken tot deuren.

Kwaliteit en duurzaamheid
Wij staan bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen. Het soort materiaal heeft veel invloed op de kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct. Ook onze meubels zijn daardoor slijtvast en gaan makkelijk tientallen jaren mee in perfecte staat. Alle stalen meubels kunnen voorzien worden van een poedercoating, lakbehandeling of wasbehandeling. Afhankelijk van de behandeling geven wij persoonlijk advies over het schoonmaken en onderhouden.

Details en mogelijkheden
Alle meubels worden op maat gemaakt en vormgegeven aan de hand van uw wensen. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos. Onder aan deze pagina kunt u foto’s bekijken van eerder gerealiseerde meubels en accessoires om inspiratie op te doen.

Neem voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor uw project contact met ons op. We staan u graag te woord en nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in onze showroom.

Stalen wijnrek op maat

PRIJSOPGAVE

PRIJS VAN EEN STALEN MEUBEL

Onze vakmensen willen een oplossing bieden die naadloos aansluit bij wat u voor ogen heeft. Daar halen wij onze energie vandaan. Een oplossing die aansluit bij uw smaak, leefstijl en woning. Maar ook uw budget. Bij ons bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit tegen eerlijke prijzen.

Ieder meubel kent andere eisen, materialen en afmetingen. Daarom kunnen de prijzen ook sterk variëren. De materialen en arbeidsuren zijn de twee grootste factoren die de prijs van onze producten bepalen. Bent u benieuwd wat uw nieuwe meubel gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.