RECENTE PROJECTEN

RECENTE PROJECTEN

‘’Wij hebben een goede ervaring met Uniek Staal  Het is een jong bedrijf, die tevens een leerbedrijf is voor jongeren. Uniek Staal heeft liefde voor zijn vak en dat straalt hij ook uit. Wij hebben deuren en een tafel laten maken, waar we erg tevreden over zijn. Afspraken gaan soms niet zoals gepland, omdat er iets anders tussen komt, maar ik ben altijd netjes opgebeld. Bij ons was er ook iets verkeerd gesneden door een van de jongens, nou ja.. kan gebeuren bij een leerbedrijf! Hun prijzen liggen dan ook stukken gunstiger dan andere bedrijven.  Al met al komen doen ze wat je als klant wil, en leveren ze goede en mooie product af. Na het plaatsen van de deuren werd de muur netjes geschilderd en gingen ze ff stofzuigen!  Wij hebben met een grote verbouwing van 7 maanden achter de rug en zijn zo met veel bedrijven in aanraking gekomen. Uniek Staal is een van de 2 bedrijven waar we met plezier, zonder hoofdpijn, mee hebben gewerkt.’’

 

–Project Wassenaar

UW SPECIALIST IN STAAL DESIGN

 

Uniek Staal is een jong en dynamisch bedrijf in Amersfoort. Met onze kennis en jarenlange ervaring realiseren wij al uw wensen in staal. Onze specialisten denken graag met u mee over het ontwerp, de materiaalkeus, montagetechnieken en oppervlaktebenadeling. Of het nu gaat om interieur, architectuur, meubels of ambachtelijk smeedwerk, met een tekening op maat vertalen wij uw wensen naar een uniek ontwerp. Ons doel is het realiseren van een duurzaam, uniek product dat voldoet aan de hoogte kwaliteitseisen.

Onze klanten service

We staan voor u klaar per telefoon, whatsapp en via mail.

Montage op locatie

Van een persoonlijk gesprek tot en met de montage bij u thuis

Heeft u interesse

Wij maken graag een vrijblijvende offerte aan voor u

LOCATIE AMERSFOORT
Uraniumweg 58A 
3812 RK Amersfoort

033 200 7094

info@uniekstaal.nl

VRAAG EEN OFFERTE AAN
Wij stellen graag een scherpe prijs op voor al uw stalen woonwensen. Vul ons formulier in, bel of email ons en wij nemen z.s.m. contact op!

OPENINGSTIJDEN
Ma t/m do: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 – 16:00
Zaterdag: Op afspraak
Avonden: Op afspraak

Lees onze blog
Bekijk artikelen

Contact | Over ons | Privacy | Algemene Voorwaarden | Volg ons: Website ontwikkeld door Interly