STALEN ROOMDIVIDERS | GLASWANDEN

Geïsoleerde buitenpui

CUSTOMIZE JOUW STALEN ROOMDIVIDER

STALEN ROOMDIVIDER MET GLAS OP MAAT

Realiseer een prachtige afscheiding tussen twee ruimtes en behoud optimale lichtinval. De stalen roomdividers van Uniek Staal vormen een stijlvolle en gebruiksvriendelijke afscheiding tussen twee ruimtes. Door de grote glazen panelen creëer je optisch meer ruimte en geniet je van optimaal lichtbehoud. Een verrijking voor iedere ruimte!

Staal is een veelzijdig materiaal dat in veel verschillende stijlen past. Industrieel, klassiek, modern, landelijk of luxe woonstijl? Staal past zich moeiteloos aan. Past de roomdivider van staal en glas ook in uw ruimte? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

WAAROM UNIEK STAAL

Dit is uniek aan onze stalen roomdividers!

Hoogste kwaliteit en afwerking

Professioneel advies

Design en ontwerp volledig naar eigen wens

Eerlijke prijzen

Goede balans tussen wooncomfort, duurzaamheid, en design

100% tevredenheid garantie

UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

Uniek bij Uniek Staal

Wij weten als geen ander een goede balans te vinden tussen wooncomfort, duurzaamheid en design. 

Kwaliteit en duurzaamheid
Wij werken alleen met hoogwaardige materialen. Ook streven we altijd naar de duurzaamste oplossing. Dit geldt voor de keuze van materialen en de bewerking ervan. Onze stalen roomdividers zijn daardoor slijtvast en gaan makkelijk tientallen jaren mee in perfecte staat. Alle roomdividers kunnen voorzien worden van een poedercoating, lakbehandeling of wasbehandeling. Afhankelijk van de behandeling geven wij persoonlijk advies over het schoonmaken, maar schoonmaken met alleen water is altijd goed.

Details en mogelijkheden
Alle stalen roomdeviders worden op maat gemaakt en vormgegeven aan de hand van uw wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Neem voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor uw project contact met ons op. We staan u graag te woord en nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in onze showroom.

Geïsoleerde stalen buitenpui
Geïsoleerde stalen buitenpuien

PRIJSOPGAVE

PRIJS VAN EEN STALEN ROOMDEVIDER

Onze vakmensen willen een oplossing bieden die naadloos aansluit bij wat u voor ogen heeft. Daar halen wij onze energie vandaan. Een oplossing die aansluit bij uw smaak, leefstijl en woning. Maar ook uw budget.

Bij ons bent u gegarandeerd van geweldige kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Iedere roomdevider van staal en glas kent andere eisen, materialen en afmetingen. Daarom kunnen de prijzen ook sterk variëren. Bent u benieuwd wat uw roomdevider gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.