SERREs EN WINDSCHERMEN

Serre

CUSTOMIZE JOUW SERRE/WINDSCHERM

STALEN SERREs/windschermen OP MAAT

Houdt u ook zo van het buitenleven en wilt u het hele jaar door genieten in de tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een serre van staal en glas haalt u buiten naar binnen en geniet u het hele jaar door van uw tuin.

Of u nu gaat voor een serre op maat, terrasoverkapping of windscherm, wij maken het mogelijk. We denken vanaf de eerste schets met u mee, en vertalen al uw wensen naar een stijlvol design op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

WAAROM UNIEK STAAL

Uniek aan onze serres en windschermen!

Hoogste kwaliteit en afwerking

Professioneel advies

Design en ontwerp volledig naar eigen wens

Eerlijke prijzen

Goede balans tussen wooncomfort, duurzaamheid, en design

100% tevredenheid garantie

UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

Uniek bij Uniek Staal

Wij weten als geen ander een goede balans te vinden tussen wooncomfort, duurzaamheid en design. Mede daarom hebben wij zo veel tevreden klanten. Bent u benieuwd eerder gerealiseerde projecten? Bekijk dan hier een aantal recente staal projecten.

Kwaliteit en duurzaamheid
Wij werken alleen met duurzame en hoogwaardige materialen. Bij ons bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit. Bovendien zijn al onze materialen onderhoudsarm, veilig en blijvend betrouwbaar.

Bang voor een hoge energierekening? Dat is niet nodig. Voor afgesloten ruimtes maken wij gebruik thermisch onderbroken stalen profielen en HR ++ dubbelglas.

Details en mogelijkheden
Geen situatie is gelijk. Wat past er beter bij uw situatie? Een stalen serre, terrasoverkapping, windscherm of toch liever een stalen buitenpui?

Gaat u voor een stalen serre, dan zijn hier enkele mogelijkheden voor de deur:

  • serre gecombineerd met scharnierdeuren;
  • serre met schuifdeuren;
  • serre met vouwdeuren;
  • serre met harmonicadeuren.

Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden, denk aan:

  • serre met een boogvorm
  • serre met ronde vorm
  • tochtramen / kiepramen
  • vlakverdeling naar wens en persoonlijk ontwerp
  • poedercoating naar wens in iedere gewenst RAL kleur.
Windscherm
Stalen windscherm

PRIJSOPGAVE

PRIJS STALEN serre

Onze vakmensen bieden graag een oplossing die perfect aansluit bij wat u voor ogen heeft. Een oplossing die aansluit bij uw leefstijl, smaak, woning en tuin. Uw budget speelt hier ook een belangrijke rol. Bij ons bent u gegarandeerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Iedere stalen serre of windscherm kent andere eisen, materialen en afmetingen. Daarom kunnen de prijzen ook sterk variëren. Bent u benieuwd naar de prijs van uw serre of windscherm op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.