Stalen maatwerk keukens

Zwarte keuken met stalen trap

CUSTOMIZE JOUW KEUKEN

Stalen keuken op maat

Wat is er mooier dan een luxe keuken uitgevoerd in staal, gecombineerd met prachtige hout-, steen- , beton- of glassoorten? Bij ons bent u zeker van een duurzame keuken, gemaakt van hoogwaardige materialen en volledig vormgegeven naar uw wensen.
Staal wordt steeds populairder in interieurs. Vooral zwart staal wordt vaak toegepast. Je komt staal tegen in deuren, trappen, meubels en… keukens. Het dominante zwarte staal is perfect om contrast te creëren in uw woning. De mogelijkheden van onze stalen keukens zijn eindeloos en wij denken vanaf de eerste schets met u mee.

WAAROM UNIEK STAAL

Dit is uniek aan onze stalen keukens!

Hoogste kwaliteit en afwerking

Professioneel advies

Design en ontwerp volledig naar eigen wens

Eerlijke prijzen

Goede balans tussen wooncomfort, duurzaamheid, en design

100% tevredenheid garantie

UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

UW SPECIALIST IN METAALBEWERKING, UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

Uniek Staal is een jong en dynamisch bedrijf in Amersfoort. Met onze kennis, ervaring en ons geavanceerde machinepark, realiseren wij al uw wensen in staal. Onze specialisten denken graag met u mee over het ontwerp, de materiaalkeus, de montagetechnieken en de oppervlaktebehandeling.

Of het nu gaat om interieur, architectuur, meubels of ambachtelijk smeedwerk, met een tekening op maat vertalen wij uw idee naar een uniek ontwerp. Ons doel is het realiseren van een duurzaam, uniek product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wij zijn de betaalbare specialist op het gebied van metaalbewerking.

Stalen maatwerk keuken

PRIJSOPGAVE

PRIJS STALEN KEUKEN

Wij kijken met u mee naar oplossingen die aansluiten op uw wensen en woning, maar ook op uw budget. Bij ons worden alle producten op maat gemaakt, maar dit betekent niet direct een hoge prijs.

Iedere keuken kent andere eisen, materialen en afmetingen. Daarom kunnen de prijzen ook sterk variëren. De materialen, apparatuur en arbeidsuren zijn de drie grootste factoren die de prijs van een stalen keuken bepalen. Bent u benieuwd wat uw nieuwe keuken gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Neem voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor uw keuken contact met ons op. We staan u graag te woord en nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in onze showroom.