STALEN MAATWERK KEUKENS

STALEN MAATWERK KEUKENS

Wat is er mooier dan een luxe keuken uitgevoerd in staal, gecombineerd met prachtige hout-, steen- , beton-of glassoorten? Bij ons bent u zeker van een duurzame keuken, gemaakt van hoogwaardige materialen en volledig vormgegeven naar uw wensen.

Al onze keukens worden met de hand en op maat gemaakt, de mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos. Onze smid denkt graag vanaf de eerste schets met u mee, samen met u ontwerpen wij uw ideale droomkeuken, passend bij uw budget. Met of zonder apparatuur, wij zorgen ervoor dat de keuken volledig naar wens wordt gemonteerd en geïnstalleerd.

Laat u inspireren door unieke keukens die wij eerder voor onze opdrachtgevers realiseerden.
Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk en vrijblijvend advies gesprek in onze showroom. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken?

Neem voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor uw project contact met ons op. We staan u graag te woord en nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in onze showroom.

UW SPECIALIST IN STAAL DESIGN

 

Uniek Staal is een jong en dynamisch bedrijf in Amersfoort. Met onze kennis en jarenlange ervaring realiseren wij al uw wensen in staal. Onze specialisten denken graag met u mee over het ontwerp, de materiaalkeus, montagetechnieken en oppervlaktebenadeling. Of het nu gaat om interieur, architectuur, meubels of ambachtelijk smeedwerk, met een tekening op maat vertalen wij uw wensen naar een uniek ontwerp. Ons doel is het realiseren van een duurzaam, uniek product dat voldoet aan de hoogte kwaliteitseisen.

Onze klanten service

We staan voor u klaar per telefoon, whatsapp en via mail.

Montage op locatie

Van een persoonlijk gesprek tot en met de montage bij u thuis

Heeft u interesse

Wij maken graag een vrijblijvende offerte aan voor u

LOCATIE AMERSFOORT
Uraniumweg 58A 
3812 RK Amersfoort

033 200 7094

info@uniekstaal.nl

VRAAG EEN OFFERTE AAN
Wij stellen graag een scherpe prijs op voor al uw droomwensen. Vul ons formulier in, bel of email ons en wij nemen z.s.m. contact op!

OPENINGSTIJDEN
Ma t/m do: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 – 16:00
Zaterdag: Op afspraak
Avonden: Op afspraak

Contact | Over ons | Privacy | Algemene Voorwaarden | Volg ons: Website ontwikkeld door Interly