Stalen keuken

Stalen keuken

CUSTOMIZE JOUW KEUKEN

Stalen keuken op maat

De keuken is een heerlijke plek waar een groot deel van het gezinsleven zich afspeelt. Er wordt gepraat, gekookt, geborreld en gegeten. Het bruisende hart van uw woning.

Al meer dan 15 jaar vervaardigen wij in onze werkplaats, op ambachtelijke wijze, stalen keukens en stalen elementen voor keukens. Denk hierbij aan een kookeiland, een wijnkast, opbergkasten en meer. Alles exact op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw wensen.

Hoe ziet uw ideale keuken eruit? Wat is de beste indeling? Welke materialen en kleuren vindt u mooi? Met een verrassende 3D tekening visualiseren wij al uw wensen tot een uniek ontwerp. Bent u nieuwsgierig geworden?

WAAROM UNIEK STAAL

Dit is uniek aan onze stalen keukens!

Eerlijke prijzen

Natuurlijk en duurzame afwerking

Eigen ontwerp en design

Op maat gemaakt

100% tevredenheidsgarantie

3D visualisatie

Luxe stalen keuken

WIJ DENKEN MET U MEE

Luxe stalen keuken

Wat is er mooier dan een luxe keuken uitgevoerd in staal, gecombineerd met prachtige hout-, steen- , beton- of glassoorten? Bij ons bent u zeker van een duurzame keuken, gemaakt van hoogwaardige materialen en volledig vormgegeven naar uw wensen.

Staal wordt steeds populairder in interieurs. Vooral zwart staal wordt vaak toegepast. Je komt staal tegen in deuren, trappen, meubels en… keukens. Het dominante zwarte staal is perfect om contrast te creëren in uw woning. De mogelijkheden van onze stalen keukens zijn eindeloos en wij denken vanaf de eerste schets met u mee.

Duurzame materialen

Duurzame stalen keukens

Onze luxe stalen keukens kunnen worden uitgevoerd in staal, maar kunnen ook gecombineerd worden met kwalitatief hoogwaardige  hout-, steen-, beton- of glassoorten. Hierdoor sluiten onze keuken gegarandeerd aan bij iedere woonstijl. 

Onze keuken worden veelal geproduceerd van blauwstaal of warmgewalst staal. Dit is een eerste klas natuurproduct dat op professionele wijze wordt geproduceerd. De walshuid die ontstaat tijdens het verhit walsen van het staal, creëert een prachtige warme blauwachtige gloed. Het gevlamde staal accentueert het karakter van het staal. Een prachtig materiaal om te verwerken in uw keuken. Gecombineerd met een RVS of betonnen aanrechtblad en stoere handgrepen is uw industriële keuken helemaal af!

Voor een meer betoverende uitstraling van uw stalen keuken kiest u voor een natuursteen keukenblad zoals marmer, graniet of Belgisch hardsteen. Een natuurstenen aanrechtblad heeft een eigen karakter, kleur en structuur dit zorgt voor een unieke en luxueuze uitstraling. Omdat natuursteen een heel veelzijdig materiaal is, kunt u het materiaal tevens laten terugkomen in een spatwand, een vloer of tafel.

Duurzame stalen keukens
Stalen maatwerk keuken

Onderhoud en behandeling

Advies in onze showroom

Een stalen keuken gaat een mensenleven lang mee. Aansluitend aan uw wensen adviseren wij u graag over de oppervlakte behandeling. Zo kunt u bij ons kiezen uit een transparante poedercoating, een poedercoating in een RAL kleur of een was behandeling.

Uw droomkeuken realiseren? Bij ons bent u aan het juiste adres! U bent van harte welkom in onze showroom om een stalen keuken te bekijken, voelen en uitproberen. Onze showroom kunt u op afspraak bezoeken, dit doen wij zodat wij alle tijd hebben om u goed te kunnen helpen. Onze agenda is flexibel en met slechts één belletje op mailtje kunnen wij u binnen de kortste keren ontvangen in Amersfoort.

UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

UW SPECIALIST IN METAALBEWERKING, UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

Uniek Staal is een jong en dynamisch bedrijf in Amersfoort. Met onze kennis, ervaring en ons geavanceerde machinepark, realiseren wij al uw wensen in staal. Onze specialisten denken graag met u mee over het ontwerp, de materiaalkeus, de montagetechnieken en de oppervlaktebehandeling.

Of het nu gaat om interieur, architectuur, meubels of ambachtelijk smeedwerk, met een tekening op maat vertalen wij uw idee naar een uniek ontwerp. Ons doel is het realiseren van een duurzaam, uniek product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wij zijn de betaalbare specialist op het gebied van metaalbewerking.

Stalen keuken op maat detail
Prijs stalen keuken

PRIJSOPGAVE

PRIJS STALEN KEUKEN

Wij kijken met u mee naar oplossingen die aansluiten op uw wensen en woning, maar ook op uw budget. Bij ons worden alle producten op maat gemaakt, maar dit betekent niet direct een hoge prijs.

Iedere keuken kent andere eisen, materialen en afmetingen. Daarom kunnen de prijzen ook sterk variëren. De materialen, apparatuur en arbeidsuren zijn de drie grootste factoren die de prijs van een stalen keuken bepalen. Bent u benieuwd wat uw nieuwe keuken gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Neem voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor uw keuken contact met ons op. We staan u graag te woord en nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in onze showroom.