STALEN SCHARNIERDEUR

Stalen deur

ONZE SHOWROOM

STALEN SCHARNIERDEUR OP MAAT

Uw stalen scharnierdeur op maat realiseren? Bij ons bent u aan het juiste adres! U bent van harte welkom in onze showroom om de stalen scharnierdeuren te bekijken, voelen en uitproberen.

Onze showroom kunt u op afspraak bezoeken, dit doen wij zodat we alle tijd hebben om u goed te kunnen helpen. Onze agenda is flexibel. Met slechts één belletje of mailtje kunnen wij u binnen de kortste keren ontvangen in Amersfoort. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

WAAROM UNIEK STAAL

Dit is uniek aan onze stalen scharnierdeuren

Uniek Staal profiel naar keus

Transparant gelaagd veiligheidsglas

Eigen ontwerp en design

Van inmeten tot montage

100% op maat gemaakt

Handgreep naar keus

Stalen scharnierdeur uniek staal

UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

Uniek bij Uniek Staal

Wij weten als geen ander een goede balans te vinden tussen wooncomfort, duurzaamheid en design. Mede daardoor hebben wij zoveel tevreden klanten.

Kwaliteit en duurzaamheid
Wij werken alleen met hoogwaardige materialen. Ook streven we altijd naar de duurzaamste oplossing. Dit geldt voor de keuze van materialen en de bewerking ervan. Onze producten zijn daardoor slijtvast en gaan makkelijk tientallen jaren mee in  perfecte staat. Ook zijn de stalen binnendeuren onderhoudsarm. Ze kunnen voorzien worden van een poedercoating, lakbehandeling of wasbehandeling. Afhankelijk van de behandeling  geven wij persoonlijk advies over het schoonmaken, maar schoonmaken met alleen water is altijd goed. 

Details en mogelijkheden
Al onze stalen scharnierdeuren worden op maat gemaakt en vormgegeven aan de hand van uw wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Iedere deur is écht uniek en speciaal voor u gemaakt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw nieuwe deur telefonisch of in onze showroom te bespreken. We nodigen u graag uit. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. Daarom kunnen ze u gedegen adviezen geven en helpen met al uw vragen.

Uniek Staal heeft oog voor detail. Wij maken er een sport van om ieder detail zo net mogelijk af te werken. En dat is terug te zien in de producten. Onze stalen scharnierdeuren zijn gekenmerkt door het strakke, zwarte staal en kristalheldere glas. Onze aandacht voor afwerking zorgt voor de strakke en luxe uitstraling bij al onze producten. Laat u hier inspireren door onze recente projecten.

STALEN SCHARNIERDEUR OP MAAT

Een stalen scharnierdeur op maat gemaakt voor uw woning, winkel of kantoor. Dat wilt u toch ook? De stalen scharnierdeuren van Uniek Staal vormen een stijlvolle en gebruiksvriendelijke afscheiding tussen twee ruimtes. Door de grote glazen panelen creëer je optisch meer ruimte. Ook geniet je van optimaal lichtbehoud. Een verrijking voor iedere ruimte!

Onze stalen scharnierdeuren onderscheiden zich door de slanke, stalen sponning. De deur met geïntegreerde roltonslot sluit hier netjes in. Dit maakt het gebruik van een ouderwetse deurklink overbodig. U heeft ruime keuze uit ons brede assortiment; stijlvolle handgrepen, designs, staalprofielen, conservering én glassoorten. Uw deur volledig naar eigen wens vormgeven, dat is waar wij voor staan.

Een scharnierdeur draait open naar één kant, en sluit de ruimte tochtdicht af. Door het gebruik van laspaumelles kan de deur, zover de ruimte dit toelaat, volledig open. Toch liever een deur die naar beide kanten geopend kan worden? Bekijk dan onze stalen taatsdeuren.

Stalen scharnierdeuren
Stalen scharnierdeur

PRIJSOPGAVE

PRIJS STALEN Scharnierdeur

Onze vakmensen willen een oplossing bieden die naadloos aansluit bij wat u voor ogen heeft. Daar halen wij onze energie vandaan. Een oplossing die aansluit bij uw smaak, leefstijl en woning. Maar ook uw budget. Bij ons bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit tegen eerlijke prijzen.

Iedere stalen scharnierdeur kent andere eisen, materialen en afmetingen. Daarom kunnen de prijzen ook sterk variëren. Bent u benieuwd wat uw deur gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.