STALEN schuifdeuren

Geïsoleerde buitenpui

CUSTOMIZE JOUW SCHUIFDEUR

STALEN SCHUIFDEUR OP MAAT

Liever geen ruimte kwijt aan een opendraaiende deur? Kies dan voor een stalen schuifdeur. Wij hebben een uniek, stijlvol en elegant profiel ontwikkeld voor stalen schuifdeuren. De schuifdeuren hebben een dikte van twee centimeter en zijn daardoor behoorlijk ruimtebesparend. U kunt kiezen uit verschillende schuifsystemen, speciaal ontwikkeld om stalen deuren te dragen en geleiden. Hierdoor zijn al onze schuifdeuren onderhoudsarm en bijzonder duurzaam.

WAAROM UNIEK STAAL

Dit is uniek aan onze stalen schuifdeuren!

Hoogste kwaliteit en afwerking

Professioneel advies

Design en ontwerp volledig naar eigen wens

Eerlijke prijzen

Goede balans tussen wooncomfort, duurzaamheid, en design

100% tevredenheid garantie

UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

Uniek bij Uniek Staal

Het profiel van onze schuifdeuren is uniek en exclusief bij ons verkrijgbaar. Dit profiel maakt het mogelijk om de deur in zijn geheel te openen.

Kwaliteit en duurzaamheid
Wij staan bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen. Het soort materiaal heeft veel invloed op de kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct. Ook onze schuifdeuren zijn daardoor slijtvast, onderhoudsarm en gaan makkelijk tientallen jaren mee in perfecte staat.

Details en mogelijkheden
Geen situatie is gelijk en daarom denken wij vanaf moment één met u mee. Al uw wensen vertalen wij naar een stijlvol en functioneel ontwerp op maat. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos. Daarbij heeft u zelf veel voor het zeggen. Neem voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor uw project contact met ons op. We staan u graag te woord en nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in onze showroom.

Stalen schuifdeuren
Schuifdeuren kast

PRIJSOPGAVE

PRIJS STALEN SCHUIFDEUR

Onze vakmensen willen een oplossing bieden die naadloos aansluit bij wat u voor ogen heeft. Een oplossing die aansluit bij uw smaak, leefstijl en woning. Maar ook uw budget. Bij ons bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit tegen eerlijke prijzen.

Veel stalen schuifdeuren kennen andere eisen, materialen en afmetingen. Daarom kunnen de prijzen ook sterk variëren. De materialen en arbeidsuren zijn de twee grootste factoren die de prijs van onze producten bepalen. Bent u benieuwd wat een nieuwe schuifdeur voor uw woning of kantoor gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.