STALEN SCHUIFDEUREN

STALEN SCHUIFDEUREN

Stalen schuifdeur op maat

Liever geen ruimte kwijt aan een opendraaiende deur? Kies dan voor een stalen schuifdeur. Wij hebben een uniek, stijlvol en elegant profiel ontwikkeld voor stalen schuifdeuren. De schuifdeuren hebben een dikte van twee centimeter en zijn daardoor behoorlijk ruimtebesparend. U kunt kiezen uit verschillende schuifsystemen, speciaal ontwikkeld om stalen deuren te dragen en geleiden. Hierdoor zijn al onze schuifdeuren onderhoudsarm en bijzonder duurzaam.

Uniek bij Uniek Stal

Het profiel van onze schuifdeuren is uniek en exclusief bij ons verkrijgbaar. Dit profiel maakt het mogelijk om de deur in zijn geheel te openen.

Kwaliteit en duurzaamheid
Wij staan bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen. Het soort materiaal heeft veel invloed op de kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct. Ook onze schuifdeuren zijn daardoor slijtvast, onderhoudsarm en gaan makkelijk tientallen jaren mee in perfecte staat. 

Details en mogelijkheden
Geen situatie is gelijk en daarom denken wij vanaf moment één met u mee. Al uw wensen vertalen wij naar een stijlvol en functioneel ontwerp op maat. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos. Daarbij heeft u zelf veel voor het zeggen. Neem voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor uw project contact met ons op. We staan u graag te woord en nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in onze showroom.

Prijs stalen schuifdeur

Onze vakmensen willen een oplossing bieden die naadloos aansluit bij wat u voor ogen heeft. Een oplossing die aansluit bij uw smaak, leefstijl en woning. Maar ook uw budget. Bij ons bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit tegen eerlijke prijzen.

Veel stalen schuifdeuren kennen andere eisen, materialen en afmetingen. Daarom kunnen de prijzen ook sterk variëren. De materialen en arbeidsuren zijn de twee grootste factoren die de prijs van onze producten bepalen. Bent u benieuwd wat een nieuwe schuifdeur voor uw woning of kantoor gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

‘’Wij zijn met Uniek Staal in contact gekomen omdat wij een scheidingswand met schuifdeuren in de woonkamer wilden plaatsen. Het eerste gesprek met Unieks Staal kon snel worden ingepland. Het advies van David, de eigenaar, was professioneel en enthousiast en bovenal wordt er meegedacht. Helemaal top. Vervolgens heeft Uniek Staal ook het doorbreken van de woonkamer naar de garage verzorgd, inclusief het afbouwen van de werkkamer en het plaatsen van een stalen schuifdeur. In een paar trefwoorden hoe wij de samenwerking hebben ervaren: prettige communicatie, snelle acties, kwalitatief hoogstaand product, flexibel. We zijn blij met het eindresultaat en zullen Uniek Staal zeker aanbevelen.’’

 


–Project Houten

‘’Wij hebben een stalen schuifdeur besteld. Eerst een gesprek gehad, omdat wij graag wilde weten wat de beste optie was aangezien wij maar één kant op kunnen schuiven met ons beperkte “schuifruimte”. Goed geadviseerd, super veel mogelijkheden. Ruim op tijd geleverd. Netjes geplaatst, en leuke energieke mensen. Motiverend, en zeker voor herhaling vatbaar. De deur schuift perfect. Onwijs tevreden. In de toekomst hopen wij dan ook nog meer van Uniek Staal In ons interieur te kunnen toevoegen. Aanrader dus!’’

 


–Project Almere-Poort

Unieke kenmerken van onze stalen schuifdeuren:

 • Hoogste kwaliteit en afwerking
 • Geen zichtbare lasnaden
 • Persoonlijk en professioneel advies
 • Handgemaakt
 • Duurzaam en onderhoudsarm
 • Design en ontwerp volledig naar eigen wens
 • Op maat gemaakt
 • Eerlijke prijzen
 • Speciaal door ons ontwikkeld profiel voor schuifdeuren
 • Geschikt voor ruimtes met vloerverwarming
 • Veilig en kindvriendelijk
 • Praktisch voor mindervalide
 • Ruimte besparend

 

UW SPECIALIST IN STAAL DESIGN

 

Uniek Staal is een jong en dynamisch bedrijf in Amersfoort. Met onze kennis en jarenlange ervaring realiseren wij al uw wensen in staal. Onze specialisten denken graag met u mee over het ontwerp, de materiaalkeus, montagetechnieken en oppervlaktebenadeling. Of het nu gaat om interieur, architectuur, meubels of ambachtelijk smeedwerk, met een tekening op maat vertalen wij uw wensen naar een uniek ontwerp. Ons doel is het realiseren van een duurzaam, uniek product dat voldoet aan de hoogte kwaliteitseisen.

Onze klanten service

We staan voor u klaar per telefoon, whatsapp en via mail.

Montage op locatie

Van een persoonlijk gesprek tot en met de montage bij u thuis

Heeft u interesse

Wij maken graag een vrijblijvende offerte aan voor u

LOCATIE AMERSFOORT
Uraniumweg 58A 
3812 RK Amersfoort

033 200 7094

info@uniekstaal.nl

VRAAG EEN OFFERTE AAN
Wij stellen graag een scherpe prijs op voor al uw stalen woonwensen. Vul ons formulier in, bel of email ons en wij nemen z.s.m. contact op!

OPENINGSTIJDEN
Ma t/m do: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 – 16:00
Zaterdag: Op afspraak
Avonden: Op afspraak

Lees onze blog
Bekijk artikelen

Contact | Over ons | Privacy | Algemene Voorwaarden | Volg ons: Website ontwikkeld door Interly