STALEN TAATSDEUREN

STALEN TAATSDEUREN

Wat is een stalen taatsdeur?

Een stalen taatsdeur is een kozijnloze deur die om een verticale as draait. De deur kan hierdoor naar beide kanten worden geopend. De draaipunten (of taatsen) bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur.

Stalen taatsdeur op maat

Bent u op zoek naar een stijlvolle taatsdeur op maat? Dan is een stalen taatsdeur van Uniek Staal dé oplossing voor u. Wij vinden het belangrijk dat onze producten passen bij de stijl die u voor ogen heeft. Wij kijken samen met u naar een passende oplossingen binnen uw interieur en smaak. De kwaliteit van de materialen en ervaring van onze medewerkers zijn een garantie voor een prachtig resultaat. Zo past uw nieuwe taatsdeur perfect bij u en uw woning.

We houden niet alleen rekening met uw stijl. Ook als het gaat om functionaliteit zijn onze taatsdeuren maatwerk. De deur kan geheel naar eigen wens worden ingesteld en ”valt’’ niet dicht. Ze zijn zelfsluitend en hebben een instelbare sluitsnelheid. Mede daarom zijn onze taatsdeuren zeer toepasselijk in woningen voor gezinnen met kinderen en mindervalide.

Uniek bij Uniek Staal

Wij weten als geen ander een goede balans te vinden tussen wooncomfort, duurzaamheid en design. Mede daarom hebben wij zoveel tevreden klanten.

Kwaliteit en duurzaamheid
Bij Uniek Staal gebruiken we alleen hoogwaardige materialen. Alleen het beste staal en glas is goed genoeg voor onze klanten. Ook de taatsscharnieren die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn gemakkelijk zelf af te stellen en onderhoudsvrij. Het onzichtbare taatsscharnier zit volledig in de deur ingepast. Daardoor horen de ouderwetse vloerpotten definitief tot het verleden. Dit maakt onze taatsdeuren bovendien een bijzonder geschikte oplossing voor vloer verwarmde woningen.

Details en mogelijkheden
Onze maatwerk taatsdeuren installeren we in zowel nieuwe als bestaande woningen. Daarnaast zijn er tal van maatwerk mogelijkheden die we kunnen bespreken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Nog niet overtuigd? Laat u inspireren door onze recente projecten.

Prijs stalen taatsdeur

De materialen en arbeidsuren zijn de twee grootste factoren die de prijs van een stalen taatsdeur bepalen. Een exclusief ontwerp betekent niet direct een hoge prijs. Ook als het gaat om budget kijken we graag met u mee.

Neem voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor uw project contact met ons op. We staan u graag te woord en nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in onze showroom. Tot ziens bij Uniek Staal!

Unieke kenmerken stalen taatsdeuren:

 • Hoogste kwaliteit en afwerking
 • Geen zichtbare lasnaden
 • Persoonlijk en professioneel advies
 • Handgemaakt
 • Duurzaam en onderhoudsarm
 • Design en ontwerp volledig naar eigen wens
 • Zelfsluitend en ingebouwde 0° en 90° positionering
 • Op maat gemaakt
 • Eerlijke prijzen
 • Ruime keuze uit handbeslag en staalprofielen
 • Geschikt voor ruimtes met vloerverwarming
 • Veilig en kindvriendelijk
 • Praktisch voor mindervalide

‘’ Wij hebben een stalen schuifdeur besteld. Eerst een gesprek gehad, omdat wij graag wilde weten wat de beste optie was aangezien wij maar één kant op kunnen schuiven met ons beperkte “schuifruimte”. Goed geadviseerd, super veel mogelijkheden. Ruim optijd geleverd. Netjes geplaatst, en leuke energieke mensen. Motiverend, en zeker voor herhaling vatbaar. De deur schuift perfect. Onwijs tevreden. In de toekomst hopen wij dan ook nog meer Uniek Staal In ons interieur te kunnen toevoegen. Aanrader dus!’’

 


–Project Almere-Poort

UW SPECIALIST IN STAAL DESIGN

 

Uniek Staal is een jong en dynamisch bedrijf in Amersfoort. Met onze kennis en jarenlange ervaring realiseren wij al uw wensen in staal. Onze specialisten denken graag met u mee over het ontwerp, de materiaalkeus, montagetechnieken en oppervlaktebenadeling. Of het nu gaat om interieur, architectuur, meubels of ambachtelijk smeedwerk, met een tekening op maat vertalen wij uw wensen naar een uniek ontwerp. Ons doel is het realiseren van een duurzaam, uniek product dat voldoet aan de hoogte kwaliteitseisen.

Onze klanten service

We staan voor u klaar per telefoon, whatsapp en via mail.

Montage op locatie

Van een persoonlijk gesprek tot en met de montage bij u thuis

Heeft u interesse

Wij maken graag een vrijblijvende offerte aan voor u

LOCATIE AMERSFOORT
Uraniumweg 58A 
3812 RK Amersfoort

033 200 7094

info@uniekstaal.nl

VRAAG EEN OFFERTE AAN
Wij stellen graag een scherpe prijs op voor al uw stalen woonwensen. Vul ons formulier in, bel of email ons en wij nemen z.s.m. contact op!

OPENINGSTIJDEN
Ma t/m do: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 – 16:00
Zaterdag: Op afspraak
Avonden: Op afspraak

Lees onze blog
Bekijk artikelen

Contact | Over ons | Privacy | Algemene Voorwaarden | Volg ons: Website ontwikkeld door Interly