STALEN TAATSDEUREN

Stalen deur

CUSTOMIZE JOUW TAATSDEUR

WAT IS EEN STALEN TAATSDEUR?

Een stalen taatsdeur is een kozijnloze deur die om een verticale as draait. De deur kan hierdoor naar beide kanten worden geopend. De draaipunten (of taatsen) bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur.

STALEN TAATSDEUR OP MAAT

Bent u op zoek naar een stijlvolle taatsdeur op maat? Dan is een stalen taatsdeur van Uniek Staal dé oplossing voor u. Wij vinden het belangrijk dat onze producten passen bij de stijl die u voor ogen heeft. Wij kijken samen met u naar een passende oplossingen binnen uw interieur en smaak. De kwaliteit van de materialen en ervaring van onze medewerkers zijn een garantie voor een prachtig resultaat. Zo past uw nieuwe taatsdeur perfect bij u en uw woning.

We houden niet alleen rekening met uw stijl. Ook als het gaat om functionaliteit zijn onze taatsdeuren maatwerk. De deur kan geheel naar eigen wens worden ingesteld en ”valt’’ niet dicht. Ze zijn zelfsluitend en hebben een instelbare sluitsnelheid.Mede daarom zijn onze taatsdeuren zeer toepasselijk in woningen voor gezinnen met kinderen en mindervalide.

WAAROM UNIEK STAAL

Dit is uniek aan onze stalen taatsdeuren!

Hoogste kwaliteit en afwerking

Professioneel advies

Design en ontwerp volledig naar eigen wens

Eerlijke prijzen

Goede balans tussen wooncomfort, duurzaamheid, en design

100% tevredenheid garantie

UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

Uniek bij Uniek Staal

Wij weten als geen ander een goede balans te vinden tussen wooncomfort, duurzaamheid en design. Mede daarom hebben wij zoveel tevreden klanten.

Kwaliteit en duurzaamheid
Bij Uniek Staal gebruiken we alleen hoogwaardige materialen. Alleen het beste staal en glas is goed genoeg voor onze klanten. Ook de taatsscharnieren die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn gemakkelijk zelf af te stellen en onderhoudsvrij. Het onzichtbare taatsscharnier zit volledig in de deur ingepast. Daardoor horen de ouderwetse vloerpotten definitief tot het verleden. Dit maakt onze taatsdeuren bovendien een bijzonder geschikte oplossing voor vloer verwarmde woningen.

Details en mogelijkheden
Onze maatwerk taatsdeuren installeren we in zowel nieuwe als bestaande woningen. Daarnaast zijn er tal van maatwerk mogelijkheden die we kunnen bespreken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Nog niet overtuigd? Laat u inspireren door onze recente projecten.

Stalen deur
Stalen taatsdeuren

PRIJSOPGAVE

PRIJS STALEN TAATSDEUR

De materialen en arbeidsuren zijn de twee grootste factoren die de prijs van een stalen taatsdeur bepalen. Een exclusief ontwerp betekent niet direct een hoge prijs. Ook als het gaat om budget kijken we graag met u mee.

Neem voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor uw project contact met ons op. We staan u graag te woord en nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in onze showroom. Tot ziens bij Uniek Staal!