STALEN TRAPPEN EN TRAPLEUNINGEN

Stalen rechte trap

CUSTOMIZE JOUW TRAP

Stalen trappen op maat

Bent u op zoek naar een stalen trapleuning, stalen traptreden of een stalen trap op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uniek Staal realiseert uw ideale trap, smaakvol, veilig en blijvend betrouwbaar. De blikvanger in uw woning, bedrijfspand of kantoor.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Een dichte of open trap? Met of zonder draai?  Volledig van staal? Of liever gecombineerd met mooie houtsoorten? Wij denken vanaf de eerste schets met u mee, en vertalen uw wensen naar een stijlvol design op maat. Bekijk op deze pagina een aantal foto’s van stalen trappen gerealiseerd door Uniek Staal. Wij zijn trots op al ons werk!

WAAROM UNIEK STAAL

Dit is uniek aan onze stalen trappen/leuningen!

Hoogste kwaliteit en afwerking

Professioneel advies

Design en ontwerp volledig naar eigen wens

Eerlijke prijzen

Goede balans tussen wooncomfort, duurzaamheid, en design

100% tevredenheid garantie

UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

Uniek bij Uniek Staal

Wij weten als geen ander een goede balans te vinden tussen wooncomfort, duurzaamheid, kwaliteit en design. En één ding is zeker, bij Uniek Staal haalt u wat unieks in huis.

Kwaliteit en duurzaamheid
Wij werken alleen met duurzame en hoogwaardige materialen. Bij ons bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Bovendien zijn al onze materialen onderhoudsarm, veilig en blijvend betrouwbaar. Voor meer informatie over materialen kan u contact met ons opnemen. 

Details en mogelijkheden
Geen situatie is gelijk. Waar en waarvoor is de trap bedoeld? Hoe gaat de trap gebruikt (en belast) worden en welke vorm kan hij hebben? Wij denken vanaf moment één met u mee. Al uw wensen vertalen wij naar een stijlvol en functioneel ontwerp op maat. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos. Daarbij heeft u zelf veel voor het zeggen. Kies bijvoorbeeld voor:

  • een dichte trap;
  • een open trap;
  • een trap met plateau;
  • een trap met een draai;
  • een trap met houten treden;
  • een volledig stalen trap.

Daarnaast kunnen wij uw trap bekleden. Voor de veiligheid kan u ook bij ons terecht. Denk aan:

  • balustrades;
  • een vaste trapleuning;
  • muurleuningen.

Wilt u uw huidige trap opwaarderen tot een stoere industriële trap zonder deze te moeten verwijderen? Dat kan natuurlijk ook!

Stalen trap
Stalen trap

PRIJSOPGAVE

PRIJS VAN EEN STALEN TRAP

Wij kijken met u mee naar oplossingen die aansluiten op uw wensen en uw woning, maar ook op uw budget. Een exclusief ontwerp betekent niet direct een hoge prijs.

Iedere trap kent andere eisen, materialen en afmetingen. Daarom kunnen de prijzen ook sterk variëren. Bent u benieuwd wat uw trap gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Neem voor een compleet overzicht van de mogelijkheden contact met ons op. We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in onze showroom. Tot ziens bij Uniek Staal!

SOORTEN TRAPPEN

Soorten (stalen) trappen naar vorm:

Dichte trap
Een trap met stootborden

Open trap
Een trap zonder stootborden.

Stalen steektrap
Ook wel een rechte trap genoemd. Deze trap heeft een rechte looplijn.

Stalen spiltrap
De spiltrap is een spiraalvormige trap die rondgaat om een centrale spil. De treden zijn aan de spil bevestigd.

Stalen wenteltrap
Ook de wenteltrap is een spiraalvormige trap. In tegenstelling tot de spiltrap heeft hij geen spil, maar een open ruimte in het midden. De treden zijn aan de binnen- en buitenboom bevestigd.

Trap met onderkwart
Een trap met een kwartdraai onderaan de trap.

Trap met bovenkwart
Een trap met een kwartdraai bovenaan de trap. 

Meer weten over de verschillende soorten stalen trappen? Lees onze blog: de populairste trapsoorten. Hier gaan we verder in op de verschillende soorten stalen trappen. 

Stalen trap