STALEN WIJNkast

CUSTOMIZE JOUW WIJNREK/KAST

WIJNREK OF WIJNKAST OP MAAT

Wat is er mooier dan een zwart stalen wijnrek om uw meest kostbare flessen wijn in uit te stallen? Een stalen wijnrek of zelfs wijnkast speciaal gemaakt voor uw keuken of woonkamer! Met een stalen wijnrek op maat zorgen wij, samen met u, dat uw nieuwe wijnrek precies bij de ruimte past. En niet alleen wat betreft formaat, maar zeker ook qua design.

Een wijnrek is handig om flessen in op te bergen, maar onze wijnrekken zijn veel meer dan dat! Uw nieuwe wijnrek wordt een lust voor het oog. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan via onderstaande knop.

WAAROM UNIEK STAAL

Dit is uniek aan onze stalen wijnrekken!

Hoogste kwaliteit en afwerking

Professioneel advies

Design en ontwerp volledig naar eigen wens

Eerlijke prijzen

Goede balans tussen wooncomfort, duurzaamheid, en design

Op maat gemaakt

UNIEK STAAL UIT AMERSFOORT

Uniek bij Uniek Staal

Wij weten als geen ander een goede balans te vinden tussen wooncomfort, duurzaamheid en design. Bij ons kunt u terecht voor één stalen wijnrek, maar ook voor een volledig interieur van meubels tot trappen en van keukens tot deuren.

Kwaliteit en duurzaamheid
Wij staan bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen. Het soort materiaal heeft veel invloed op de kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct. Door ons gemaakte wijnrekken zijn daardoor slijtvast en gaan makkelijk tientallen jaren mee in perfecte staat. Alle stalen wijnrekken kunnen voorzien worden van een poedercoating, lakbehandeling of wasbehandeling. Afhankelijk van de behandeling geven wij persoonlijk advies over het schoonmaken en onderhouden.

EEN INDUSTRIEEL WIJNREK 

Veel klanten gaan voor een zwart stalen wijnrek met industriële uitstraling. Maar er is veel meer mogelijk. Wat betreft details en design zijn de mogelijkheden eindeloos. We maken ten slotte alles op maat. Wilt u bijvoorbeeld een hangend wijnrek aan het plafond? Een wijnrek aan de muur? Of een staand wijnrek met ruimte voor wijnglazen? Het is allemaal mogelijk.

Stalen wijnrek op maat

OPSLAG VAN WIJNEN

Wijnkast voor 100 flessen?

Omdat we uw wijnrek of wijnkast volledig op maat maken kunt u ook zelf het formaat bepalen. Wilt u ruimte voor 30 flessen, 100 flessen of misschien zelfs 500 flessen? Dat is allemaal geen probleem.

Onze vakmensen willen een oplossing bieden die naadloos aansluit bij wat u voor ogen heeft. Daar halen wij onze energie vandaan. Een oplossing die aansluit bij uw smaak, leefstijl en woning. Maar ook uw budget. Bij ons bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit tegen eerlijke prijzen.

Bent u benieuwd naar de benodigde investering voor uw nieuwe wijnrek? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.